sherylien.blogg.se

Update!

Publicerad 2016-04-08 08:50:43 i Allmänt,

Bloggen har blivit bortprioterad pga sjukdom efter sjukdom. Finns liksom inget att dela med egentligen. Inte speciellt mycket nu heller men på söndag åker jag till Arlanda för att spendera natten där. Vi åker tidigt, tidigt på måndag morgon till Turkiet. Kommer bli så skönt! 

Enligt väderprognosen så blir det regn första dagen (en del av vår resdag) och resterande sol, sol och varmt ♥ Många lyfter på ögonbryna och tappar hakan när jag berättar att vi ska åka till Turkiet. Jag är faktiskt inte speciellt orolig. De oroligheter som pågår i Turkiet är i östra delen av landet medan vi kommer vara i sydvästra typ. Dessutom tror jag att säkerheten är upphöjt över hela världen med tanke på vad som skett de senaste året. Så det är ju nu man ska åka, känner jag. 

Sen får man väl stanna hemma i kalla och regniga Sverige om man vill det ;-) 

Förra helgen var vi till Stockholm för att fira Robins pappa som fyllde 60 år. Det var sjukt mysigt. På lördagen var vi och tittade på Lena Ph. Det kom en liten suck från mig innan, då jag absolut inte gillar varken henne eller hennes musik. Däremot såhär i efterhand så blev jag rätt imponerad, inte av musiken men av henne som person. Jag gick därifrån nöjd, haha! En riktigt bra helg ♥

Om

Min profilbild

Sherylien

Born in 1991

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela