sherylien.blogg.se

Cecil

Publicerad 2015-07-31 10:39:43 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget och jag vet inte om jag ska hålla det kort eller långt. Cecil, lejonet. Jag bläddrar alltid förbi sånt där, inte för att blunda för verkligheten utan mer för att jag inte klarar av sånt. Jag kan må dåligt hur länge som helst. Detta är inget undantag. Robin råkade säga för mycket kring händelsen att jag bröt ut någon typ av hysterisk panikångest attack. Jag grät helt hysteriskt och jag blev riktigt jävla förbannad men mest ledsen. 

Jag har dividerat i flera år om att bli vegan eller vegetarian men jag känner mig så liten. Vad skulle det göra för skillnad om jag slutade äta kött? Köttindustrin är vidrig men när jag köper kött så köper jag BARA Siljans Chark. Jag är inte rädd för att säga att jag gillar kött, för det gör jag, men jag blir kallad hycklare bara för att jag hatar dagens köttindustri. Siljans Chark slaktar djuret på plats i deras KRAV-märkta slakteri och det är alltid en veterinär på plats när ett djur ska slaktas. Jag äter såklart snabbmat också och där kan jag inte få det garanterat att djuret har haft det bra, där kan ni kalla mig hycklare. 

Det jag vill komma med det här inlägget är att jag MÅSTE göra mig själv medveten, medveten om vad jag stoppar i mig, för jag älskar djur. Det har jag alltid gjort och jag har aldrig blundat, jag har kisat. Från och med nu tänker jag öppna ögonen helt.

Om

Min profilbild

Sherylien

Born in 1991

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela